Loodgieters, gas- en waterfitters: Het lijkt genetisch bepaald te zijn bij de Haagse familie Van Rijkhuizen! Philip junior vertelt: “Jaren geleden al waren opa en pa in het vak beland. Voorbeelden hadden we dus binnen handbereik en wisten dat in dit werk onvoorstelbaar veel van je geëist wordt, zowel lichamelijk als geestelijk. Negentig procent inzet is veel te weinig en honderdvijftig net genoeg, maar toch; het is een schitterend en eervol vak. Eentje, waar jammer genoeg te vaak en ten onrechte op neergekeken wordt.

Om het tot in de puntjes te beheersen vereist dit ambachtelijk beroep die jarenlange studie, maar evenzo belangrijk is het opdoen van ervaring. Divers geaarde opdrachten uitvoeren voor particulieren, gemeenten en het bedrijfsleven; in de nieuwbouw, monumentale panden en alle hiertussen vallende objecten; allen eisen technisch inzicht en kennis én flexibiliteit van de loodgieter, gas- en waterfitter en dat is iets dat je in de praktijk moet oppikken en leren.

“Vakman wordt je nu eenmaal niet op school …”

Naast het leveren van vakwerk is de bedrijfsvoering in het geheel een serieuze aangelegenheid voor Van Rijkhuizen. Persoonlijke aandacht voor de – mogelijk nieuwe – opdrachtgever staat voorop. Immers; een ieder die al dan niet noodzakelijke opdrachten wenst te laten uitvoeren, vindt het belangrijk hiervoor een betrouwbare partner in de arm te kunnen nemen!

Wist U dat Philip junior tijdens afronden van de jarenlange vakstudie de jongste allround gediplomeerde installateur van Nederland was? En wist U dat Onderhouds- & Installatiebedrijf Van Rijkhuizen iedere erkenning in het bezit heeft om de aanwezige kwaliteiten nog eens extra te onderstrepen? Wist U dan nog dat Onderhouds- & Installatiebedrijf Van Rijkhuizen voor zowel particulier als het bedrijfsleven werkt én voor vaste cliënten zelfs rond de klok bereikbaar is?

Bel ons:  070 – 385 96 72